Diner

Verrassingsmenu’s

3 gangen

voor – hoofd – dessert

34.50

4 gangen

voor – tussen – hoofd – dessert

42.50

5 gangen

voor – soep – tussen – hoofd – dessert

52.50

Starters

Charcuterie

fuet, parmaham en coppa di parma

12.50

Brood

met ailoi en tapenade

4.50

Oesters

met frambozenazijn en citroen

3.00 p.st

Eetkaemer plank

een goed gevuld plateau met kaas, charcuterie, olijven en brood

19.50

Voorgerechten

Klassieke steak tartaar

fijn gesneden bavette met waterkers, ingelegde rode ui, toast en eigeel

11.00

Tonijn tataki

geserveerd met een gel van soja, loempia van krab en avocado en een kletskop van quinoa

11.00

Eryngii

gebakken in olijfolie met parmezaan en citroen

11.00

Tussengerechten

Coquille

geserveerd met mousseline met sinaasappel, zoetzure venkel en basilicumolie

15.00

Kalfslende

geserveerd met gefrituurde salie, abrikoos en knolselderij

15.00

Polenta

met sinaasappel en pecannoten, gorgonzolamousse en krokantje van peer

14.00

Hoofdgerechten

Ossenhaas

mals stuk rundvlees met onze befaamde truffel-congac saus

24.50

Eendenborst

wilde eendenborst met knolselderij, kwartelpootjes en bramen-portsaus

21.50

Zeeduivel

gewikkeld in spek, geserveerd met mousseline en dragon

21.50

Cannelloni

gevuld met ricotta en spinazie, geserveerd in roomsaus en rucola olie

18.50

Dessert

De kaasboer

4 kazen met geserveerd met kletsenbrood en vijgencompote

11.50

Coupe d’n Eetkaemer

3 bollen ijs met slagroom, seizoens afhankelijk

6.50

Appel

gepocheerde appel, kaneel popcorn, dulce de leche en vanille ijs

8.00

Crème brûlée

suikerbrood met hazelnoot/kaneel crispy ijs en witte chocolademousse met licor 43

8.00