Diner

Verrassingsmenu’s

3 gangen

voor – hoofd – dessert

29.50

4 gangen

voor – tussen – hoofd – dessert

35

Vegetarisch

Courgette koekjes

met couscoussalade en feta

8.50

flammkuchen

bietenwrap geserveerd met rode ui, feta en paddenstoelen

8.50

Paella

gegrilde paprika, sugar snaps, saffraan en tijm

17.50

Voorgerechten

Oesters

op klassieke wijze bereid met citroen en frambozenazijn

3

Krab

tartaar van krab met couscous, avocado, eigeel en burrata

11.50

de Japanner

tonijn, zalm en krokante garnaal geserveerd met wasabi en sojasaus

11.50

Carpaccio

rundercarpaccio met pijnboompitten, parmezaan en truffelmayonaise

10.50

Tataki van bavet

kort gebakken bavet met radijs, bosui en ponzu

9.50

Kalfslende

geserveerd met een bitterbal van Old Amsterdam, gekonfijte krieltjes en citrus mayonaise

9.50

Hoofdgerechten

Tournedos

mals stuk rundvlees met onze befaamde truffel-congac saus

24.50

Chateaubriand

het zachtste stukje vlees van het rund voor 2 personen met truffel-congac saus

49.50

Zeetong

à la meunière, in de bloem gewenteld en in de roomboter gebakken

32.50

Zeebaars

hele zeebaars met knoflook, citroen en tomaat

22.50

Gamba’s

5 gamba’s van de grill met aioli en antiboise

22.50

Fruit de mer

en papillotte met gamba, schelpdieren en langoustine

24.50

Dessert

De kaasboer

4 kazen met geserveerd met kletsenbrood en vijgencompote

11.50

Coupe d’n Eetkaemer

per bol, keuze uit: vanille roomijs, Snickers roomijs,
aardbei sorbet, citroen sorbet en bosbossen sorbet

2.00

Cheesecake

honing cheesecake met oreo, framboos en krokante van honing

8.00

Limoncello tiramisu

mascarpone mousse, lange vingers en munt

8.00